• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Striptizete na udaru: Fiskalce na sunce!

Izvor Tanjug

Direktor Poreske uprave Srbije Marko Marinković predvodio je i prethodne noći grupu poreznika, beogradske policije i pripadnika Bezbednosno informativne agencije (BIA), kako bi kontrolisali pet najpoznatijih prestoničkih striptiz klubova

Ovakvi ugostiteljski objekti su i petkom iza ponoći slabo posećeni.

"Palo" i hapšenje

U sinoćnjoj akciji slučajno je uhapšen jedan menadžer kluba, za koga se ispostavilo da je zbog ranijih prekršaja na policijskoj poternici.

Devojke koje su zaposlene u ovim klubovima, oskudno odevene, nisu imale volje da komentarišu kako se vode poslovi na takvim mestima.

"Dajemo fiskalne račune, kao i svi drugi", kratko su reporteru Tanjuga rekle dame zaposlene u lokalu u samom centru Beograda, u kojem je inače, na karti pića ponuđena i usluga privatnog plesa, uz cenu od 6.200 dinara.

Poreznike koji su "češljali" knjige i poslovnu dokumentaciju, čuvala je interventna ekipa MUP-a Srbije, dok su se pripadnici BIA postarali za bezbednost svih "kontrolora".

Poreznici su tokom noćašnje kontrole kazali reporteru Tanjuga da planiraju zajedničke akcije i saradnju državnih organa i ubuduće, a biće kontrolisani svi objekti gde procene da poreski prekršaji postoje.

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stojko

Izveštaj će glasiti: svi plaćaju uredno i na vreme!

Deki

Znaci ne verujem svojim ocima sta sam video na snimku,kakvo bahato ponasanje,a upadanje u kontrolu poreza kao da se hapsi serijski ubica,a ne da se pregleda izdavanje racuna...

Gagi

Ove devojke su u svemu ovome najmanje krive,prvo treba procesljati gazde i vlasnike ovih objekata ali i sve ostale pocevsi od splavova,nocnih klubova,kafana pa do onih koji su kao sto neko rece ucestvovali u pljackaskim privatizacijama drustvene imovine sirom zemlje.

special image