JK Rouling: Dambdlor je gej!

Autorka svetskog bestselera J. K. Rouling otkrila je da je upravnik škole za male čarobnjake, Albus Dambldor zapravo homoseksualac!

0
A- A A+
Autorka svetskog bestselera J. K. Rouling otkrila je da je upravnik škole za male čarobnjake, Albus Dambldor zapravo homoseksualac!

Tokom turneje na kojoj deci čita delove svoje nove knjige o dogodvštinama malog čarobnjaka i njegove družine, književnica je u razgovoru sa učenicima i studentima otkrila da je upravnik škole Hogvarts homoseksualac i da je bio nesrećno zaljubljen u Gelerta Grindelvolda, prethodnikom Voldemorta (glavnog negativca), koji se pojavljuje u sedmoj knjizi.

Kada ju je jedan 19-godišnji obožavaltelj upitao da li je Dambdlor ikad bio zaljubljen, Rouling se nasmejala i odgovorila: "Uvek sam zamišljala Dambdlora kao geja".

Posle pozitivne reakcije publike, književnica je izjavila da joj je žao što ranije nije objavila ovu svoju imaginarnu pikanteriju.

Obožavatelje je zanimalo i dali se džin Hagrid ikada oženio. "Nažalost, nije nikada. Imao je kartku romansu, ali njegove odabranice nikada nisu bile zadovoljne njime, zamerale su mu što nije dovoljno profinjen", odgovorila je Ruling.

Sedma knjiga o Hariju Poteru oborila je sve rekorde prodaje. U samo 24 sata, prodano je 11 miliona primeraka.

Jednog srednjoškolca je zanimalo za koga bi se, ako bi mogla, udala iz celog serijala o Hariju Poteru. Književnica je odgovorila: "Udala bih se za dobru osobu. Hari je zaista dobar i istovremeno inteligentan".

(MONDO)

Povezano

Sve vesti