Došao u OFK Beograd po dres "orlova"

Autor:

Mladi srpski fudbaler Miloš Antić, koji poseduje švajcarski pasoš, posle tri godine boravka u Laciju odlučio da potpiše za "romantičare" i nametne se selektoru Srbije.

7
A- A A+

Došao u OFK Beograd po dres "orlova" Foto: MN Press
Miloš Antić, rođen je u Cirihu, fudbalski se školovao u Laciju, a izabrao je da napreduje i igra u OFK Beogradu.

Stigao je na Karaburmu sa velikim ciljevima.

"Imam ugovor na godinu dana i cilj mi je da se dokažem u Srbiji zaigram za reprezentaciju. Želim da postanem kompletan igrač i vratim se u top ligu", poručio je za "Žurnal" sa priprema OFK Beograda u Turskoj Antić.

Antić (20) je sa 17 godina prešao u Lacio iz Grashopersa. Tamo se kalio, igrao za mladu ekipu, sedeo na klupi prvog tima. Ipak odlučio je da dođe u Srbiju (poreklom je iz Gnjilana).

"Četiri meseca je je trajao proces raskida ugovora sa Lacijom. Imao sam mogućnost da odem u Španiju, ali gledao sam realno - imam 20 godina i najbitnije mi je da igram. U dogovoru sa agentima stigao sam u OFK Beograd", izjavio je mladi fudbaler i naglasio da mu najviše odgovara pozicija polušpica.

Neskromno kaže da će ispuniti visoka očekivanja navijača "romantičara" da bude jedan od najzapaženijih u timu.

"Najjače odlike moje igre su dribling, šut, tehnika i kreativnost. U laciju su me poredili sa Dejanom Stankovićem, a idol mi je Zidan", otkrio je mladi Antić i dodao da posle kritike trenera da ne igra defanzivu, radi na tome da se popravi i u tom segmentu.

Povezano

Sve vesti