Novi Pazar doveo štopera

Novopazarci dogovorili šestomesečnu saradnju sa Željkom Đokićem.

1
A- A A+

Novi Pazar doveo štopera Foto: MN Press
Novi Pazar doveo je šesto pojačanje u zimskom prelaznom roku. Odbranu superligaša iz Raškog okruga pojačao je iskusni Željko Đokić.

"Posle odlaska dvojice štopera Vladimira Otaševića i Stefana Savića, bilo je neophodno da pojačamo odbranu. Iskusni Đokić je stigao iz Austrije i dosta će značiti našoj poslednjoj liniji", rekao je za radio "Sto plus" generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

Đokić (32) je u poslednjih godinu dana igrao za Vaker Inzbruk, a ranije je bio član Javora, poljskog Ruha iz Horžova, grčkog Padrakikosa, Srema iz Jakova i Pobede iz Prilepa.

Pazarci bi mogli da nagažuju još dvojicu stranaca. U fokusu su Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, igrači sredine terena iz Ekvadora.

"U toku su pregovori, a njihov ishod trebalo bi da bude poznat do najkasnije do četvrtka", izjavio je Korać.

Novopazarce, koji su se u utorak vratili sa priprema u hrvatskom Novigradu, u zimskom prelaznom roku pojačali su Ričard Amorim Falkao, Miroljub Kostić, Filip Arsenijević, Armin Mašović i Mladen Živković.

Klub su napustili Sead Hadžibulić, Vladimir Otašević, Kenan Ragipović, Miloš Živković, Ibrahim Arifović, Stefan Savić i Miloš Budaković, dok je najbolji strelac Admir Kecap blizu odlaska u slovački Spartak iz Trnave.

Povezano

Sve vesti