Gagić oprostio Partizanu dug i otišao u Tursku

Autor:

Doskorašnji krilni centar crno-belih nastaviće karijeru u Gacijantepu.

77
A- A A+

Gagić oprostio Partizanu dug i otišao u Tursku Foto: MN Press
Đorđe Gagić našao je novi klub, nedelju dana posle raskida ugovora sa Partizanom.

Krilni-centar će nastaviti karijeru u turskom Gacijantepu, pod vođstvom trenera Jurija Zdovca, uz srpskog internacionalca Olivera Stevića.

Informacija da su pregovori uspešno završeni i da će Gagić zadužiti dres kluba iz jugoistočne Turske, osnovanog 2007. godine, potvrđena je i na zvaničnom klupskom sajtu.

"Večernje novosti" objavile su da je Partizanu "oprostio popriličan dug". 

"Bivši igrač Mornara i Hemofarma je zbog ponude Turaka, a veoma duge procedure na Arbitraži, morao da sedne za sto sa čelnicima crno-belih i zbog novog angažmana morao da se odrekne duga od četiri plate", piše taj list.

Gagićevi novi saigrači u Turskoj biće i Slovenci Jaka Lakovič, Domen Lorbek, kao i hrvatski internacionalac Tomislav Ružić, koji je zamenik kapitena. Plejmejker je Erl Kalovej, Amerikanac sa bugarskim pasošem.

Ekipa Jurija Zdovca trenutno zauzima 14. poziciju na tabeli 16 turskih timova, sa skorom 7-11. Na klupskom sajtu je potvrđeno da je postignut dogovor sa Gagićem, uz kratki osvrt na njegovu biografiju.

Gagićev odlazak iz Humske izazvao je velike potrese. Partizan ga je optužio za izdaju, a on se u međuvremenu nije oglašavao.

Povezano

Sve vesti