• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je rekla?!

Izvor mondo.rs

Glumica Tanja Bošković rekla da bi karte za pozorište trebalo da budu jako skupe, ali i da bi gledaoci trebalo da imaju "bar srednju školu"

 Glumica Tanja Bošković tvrdi da ljudima koji nemaju srednju školu nije mesto u pozorištu. Ona ne podržava akciju Jugoslovenskog dramskog pozorišta koje je u januaru i februaru prodavalo karte za 200 dinara, jer smatra da ulaznice treba da budu skuplje.

"Da se ja pitam, u pozorište ne bi mogli da uđu oni koji nemaju završenu bar srednju školu. Pozorište ne daje samo puku zabavu za narod, nego umetnost. Ulaznice bi trebalo da budu veoma skupe", rekla je glumica "Informeru" i objasnila:

"Na taj način finansiramo pisce, scengrafe, ulažemo u kulturu i jezik svog naroda".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 16

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vasi komentari govore za Vas

Moram da objasnim sta je gospodja Tanja htela da kaze,posto vidim da narod ne razume. Radi se o tome da pozoriste svojom prvom i osnovnom namenom nije izvor zabave,bilo kakve vrste,vec je stubiste kako opste kulture,tako i licne,a takodje i vid duhovnog i intelektualnog oplemenjavanja. S tim u vezi,neko ko nije obrazovan (iz ovog ili onog razloga), ne moze biti adekvatan posmatrac,jer ne moze razumeti poentu onoga sto gleda,nece izaci iz pozorista nadahnutiji,nece (moci) razmisljati o tome i nauciti neku poentu. Takodje,nece biti ni adekvatan posmatrac jer ne poseduje odgovarajucu kulturu. Naravno da postoje izuzeci! I njima svaka cast! Tako da,poruka gospodje Tanje, kao i ova poruka koju ja pisem, apsolutno nije uvreda i ne zeli se dobiti na nekom marketingu ili tome slicno,jer ko je to pomislio odmah,taj je promasio sustinu. Novinarska izvlacenja iz konteksta i naglasavanje pogresnih reci,umeju da doprinesu tome(zarad licnog marketinga samih novina),ali u biti NIJE receno da ovakva publika nije ,,dobrodosla",vec da ne bi bila publika dostojna glumcevih ulozenih napora u ulozi,koju oni nisu u stanju (naravno,ne svojom krivicom) da shvate. Posto je sitem vrednosti svuda u svetu,pa i kod nas,blago receno-poremecen,onda je za ocekivati da je narodu hleba i igara,da sistem ne ulaze dovoljno u duhovno i intelektualno obrazovanje gradjana,pa je kultura svedena na najnize grane,te je dostupna svima,bez da bude u potpunosti iskoriscena za svrhe gore navedene,i da bi narod isao u pozoriste,tek da bi otisao,sto nekad i nije lose,ali nema veceg efekta. Nadam se da sam uspela da Vam malo pomognem ovim komentarom,a ako i nisam... Vas ce komentar govoriti za vas. S postovanjem, Vasa gradjanka.

ccc

Da nema tih "nepismenih " i bez doktorata ne bi ni i mala publiku. Oni koji imaju para ti i ne idu u pozoriste, oni idu na druge vidiove "zabava".

Dusan

Ma da, ili 10000 ili nista

SERIJE