• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vikend smeha u teatru Le Studio

Izvor mondo.rs

Tokom predstojećeg vikenda u teatru Le Studio na Dorćolu (Venizelosova 42) čekaju vas dve predstave u kojima komedija pobeđuje životne nedaće.

Udri brigu na veselje! Ili, smej se, smej, uvek se smej!

Poznati smo kao veseli i duhoviti narod, koji nađe snage i mesta za šalu i u najtežim vremenima. Smeh leči, dokazano je naučno.

Pa kad je tako, onda za vikend posetite pozorište Le Studio na Dorćolu, gde vas očekuju dve komedije.

"RASPARENI PAR" (petak, 20. februar, 20h)



Kao mnogi momci slomljenog srca i duha, Srećko (Marko Petrović) iz "Rasparenog para" je na ivici nervnog sloma nakon što ga je njegova supruga ostavila. Pronalazi utehu kada se preseli u stan svog druga Raše (Mirko Jokić), koji čvrsto veruje da se treba što pre "vratiti u
sedlo". Ali, kada Srećkovo opsesivno kuvanje i čišćenje počnu da idu Raši na živce, njihova
"bromansa" (bromance) je pod znakom pitanja.

"Raspareni par“ je baziran na drami "The Odd Couple", brodvejskom hitu Nila Sajmona koji je kasnije prenesen na filmsko platno sa Džekom Lemonom i Volterom Matauom u glavnim ulogama, a potom i nominovan za Oskara. Prilagođen našem području, "Raspareni par" postaje priča sa kojom mnogi od nas mogu da se poistovete, a i koja može mnoge da
nasmeje. To je klasična priča o dobrim i lošim vremenima, izgubljenim ljubavima, svađama i moći prijateljstva koje nam pomaže da prebrodimo najmračnije trenutke.

CENE KARATA: 600 dinara na vratima, 500 dinara unapred, 300 dinara za studente, penzionere i nezaposlene (telefon za rezervacije: 064 1871 731)

"NEMAM DA PLATIM I NEĆU DA PLATIM" (subota, 21. februar i nedelja, 22. februar od 20h)



Ovo je priča koja takođe oslikava živote mnogih u Srbiji. U vremenu u kojem se porodice bore za koricu hleba, građani moraju da budu sve snalažljiviji u preživljavanju. Komšije u "Nemam da platim", ponekad nespretno i sa komičnim ishodom, moraju da se udruže i osnaže uprkos teškim okolnostima u kojima posla ima sve manje (ili ga nema uopšte), a životni troškovi su sve veći.


CENE KARATA: 600 dinara na vratima, 500 dinara unapred, 300 dinara za studente, penzionere i nezaposlene (telefon za rezervacije: 064 1871 731)

Nakon gorkih suza i gromoglasnog smeha, tim iz pozorišta Le Studio poziva sve u publici da ostanu na piću posle predstave i podele svoja iskustva. Pozorište koje se ponosi svojom "uradi sam" etikom i otvorenim stavom prema svima je mesto za stara i nova prijateljstva, gde su publika, glumci i umetnička ekipa jedno. Ponekad kada kažemo „živeli“ lako zaboravimo šta ta reč zaista znači. Život je sačinjen od prijatelja i porodice i uvek ide napred, oni sa kojima se smejemo i koje volimo su uvek sa nama, pri svakom koraku koji napravimo.

Poruka tetra Le Studio je: ovo je mesto gde pozorište živi, prijateljstvo živi, a smejući se zajedno gledamo u bolju budućnost. Živeli!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE