mondo.rs

Ko je nova devojka Vladimira Volkova?

Autor:

Fudbalera Partizana spajaju sa dve devojke

6
A- A A+

 Fudbaler Partizana Vladimir Volkov, nedavno je dospeo u trač rubrike pošto je objavljeno da je voditelj Vladimir Stanojević pretukao Ana-Mariju Žujović zbog navodne prepiske sa njim.

Volkov je tada demantovao ove navode i zamolio medije da ga "ne uvlače u tu priču". Sada se fudbaler dovodi u vezu sa dve devojke - jedna je Jovana Milinković, lepa brineta čiju je sliku objavio na svom Instagramu, a druga Zorica Dukić, pobednica prve sezone rijalitija "Parovi".

"Svet" piše da se Volkov zabavlja sa Milinkovićevom nekoliko meseci, dok "Puls" piše o romansi fudbalera i rijaliti zvezde, koja traje "tri, četiri meseca sa prekidima".

"Svi njegovi drugovi i klupske kolege znaju za njih, kao i sve njene drugarice. Često idu u provod na isto mesto, ali nikada ni u jedan klub nisu došli zajedno niti su iz njena krenuli zajedno", rekao je neimenovani izvor Pulsu i dodao da jeVolkov zvao Zoricu da dođe u Antaliju dok je Partizan bio u Turskoj na pripremama.

"Ona bi verovatno i otišla, ali su se neposredno pred njegov polazak posvađali. Verovatno će se pomiriti, ako već nisu. Nije im to prvi put, ali uvek razlog neka glupost i brzo se izmire. E sad, u kom će se pravcu razvijati ta veza, ni oni ne znaju".

Zorica je u prvoj sezoni rijalitija učestvovala sa karatistom Milošem Vukovićem. Podsetite se.

Izvor: YouTube

Vladimira Volkova su mediji do sada "spajali" i sa Stanijom Dobrojević i seksepilnom Aleksandrom Đorđević iz Paraćina, "Brazilkom" iz filma "Montevideo, Bog te video".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti