• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi zainteresovani za PKB, tvrdi Mali

Izvor Tanjug

Ruski investitori zainteresovani su za privatiziciju PKB-a, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali, koji veruje da je taj poljoprivredni kombinat interesantan i za investitore iz drugih zemalja.

Mali je u izjavi Tanjugu rekao da je prošle godine, kada su uvedene sankcije EU prema Rusiji, ta zemlja izrazila zainteresovanost da kupuje što više proizvoda iz Srbije, posebno poljoprivrednih i prehrambenih.

"To su aktivnosti koje teku već nekoliko meseci unazad, a s obzirom da je PKB u procesu privatizacije, oni su izrazili zainteresovanost da učestvuju u tom procesu kako bi sebi stvorili bazu za izvoz, ne samo poljoprivrednih, nego i mlečnih proizvoda u Rusiju", rekao je Mali.

On je podsetio da se krenulo sa privatizacijom PKB-a i da očekuje da će do polovine godine biti raspisan javni poziv za potencijalne investitore, a u međuvremenu se radi na sređivanju imovinsko-pravnih odnosa.

"Mislim da će PKB, bar taj poljoprivredni deo, biti interesantan za veći broj investitora, a ne samo za investitore iz Rusije", zaključio je Mali.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

paor

ej MALI zainteresovani smo i mi seljaci ocemo i mi da dobijemo KUPIMO parce zemlje po tim uslovima sto nudite strance rasparcajte tu obradivu zemlju i prodajte nama a ne ARAPIMA RUSIMA ITD treba RUSIMA saka jada zemlje u SRBIJI imaju oni pustolovine koliko oce nego to je vasa ZVAKA ZA NAS kome li namestate nekom novom tajkunu ko vas nezna EJJJJJ SVE BI VAS U SVINJAC

srdjan

Nako je to sve napravio,napunio i zaposlio hiljade ljudi koji su odatle primali plate,izdrzavali porodice,dobijali stanove....i sad je uspeh kad se proda.Pa ko je ovde lud.Izgleda JA .Jos uvek sam ovde.

Luka

A što se ne zainteresuješ ti mali čoveče?

special image