• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Završni dan Kopaonik biznis foruma

Izvor Tanjug

Završni dan Kopaonik biznis foruma biće posvećen temama u oblasti energetike - deregulaciji energetskog sektora i poljoprivredi - kako iskoristiti razvojne potencijale agrobiznisa.

U radu trećeg dana Kopaonik biznis foruma, pod nazivom "Industrijske politike: Nova konceptualna platforma i ključne mere", najavljeno je i učešće ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića, ministarke poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežane Bogosavljević Bošković i direktora Evropske banke za obnovu i razvoj u Srbiji Matea Patronea.

Kao i svake godine, SES će na kraju, trećeg dana "Kopaonik biznis foruma", objaviti "Kopaonik koncezus" koji će sadrzati sve zaključke foruma.

Ovogodišnji Biznis forum okuplja rekordnih 600 učesnika, a organizatori očekuju da će jasno biti istaknuta neophodnost brzog restrukturisanja javnih preduzeća.

Ovogodišnji forum nosi naziv "Srbija 2015-30: Nova vizija industrijalizacije privrede i modernizacije društva. Kako nevidljive mogućnosti pretvoriti u vidljive efekte".

Organizatori Kopaonik biznis foruma 2015. su Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a medijski sponzor novinska agencija Tanjug.

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gde ih skupljate?

Gledam završni komentar RTS novinarke sa Kopa kako srčano komentariše "ogromne" satnice u javnom sektoru pa se pitam kom sektoru ona pripada i kolika joj je plata kada radi u javnom servisu valjda građana? Dok je govorila, padao joj je sneg po kapi pa se brinem da se ne prehladi jer bi to bilo pogubno za naše novinarstvo i njen izostanak bi unazadio privredu. Vesna, drugi put se toplije obuci jer je zdravlje najvažnije a bez tebe nas radnike neće imati ko da "brani" !

deda Veljko

Deco videli ste ove. Ako mozete brisite iz ove bare. Mi ostajemo matori jer nemamo gde sada. Ne okreci se sine i zbogom.

kondom

Najeli se, napili, a sad će da nas krešu!

special image