• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubitelji stripa - ne propustite!

Izvor mondo.rs

Ljubitelji stripova imaće priliku da tokom predstojećeg vikenda uživaju u manifestaciji "Vikend stripa" koja će prvi put biti održana u atrijumu Delta sitija, u subotu i nedelju, 14. i 15. marta.

Stari i novi stripovi, brojna raritetna izdanja, kao i besplatna škola stripa za posetioce, izložba akcionih figura, istorijskih minijatura, olovnih vojnika i manga igrački - samo su neke od zanimljivosti i deo postavke koja očekuje sve zaljubljenike u "devetu umetnost", kako se neretko naziva strip.

Više od 20 domaćih i stranih izlagača predstaviće posetiocima izdanja iz kolekcija sve četiri škole stripa - francuske, japanske, američke i italijanske, a biće organizovana i razmena kolekcionarskih primeraka.

Vladimir Vesović, osnivač škole stripa "Đorđe Lobačev" i naš poznati ilustrator i animator, održaće besplatnu radionicu za sve zainteresovane kako bi im predstavio tehnike crtanja stripa i pomogao da svoje ideje dovedu do realizacije.

Posebna zanimljivost za sve ljubitelje mangi i japanskih stripova biće "Cosplay" maskenbal, koji će biti organizovan u nedelju, 15. marta, u 20 sati. Najoriginalniji i najkreativniji kostimi osvojiće vredne nagrade, a odlična zabava je svakako zagarantovana.

Tokom prvog "Vikenda stripa" posetioci će imati priliku da se druže i razmenjuju iskustva sa poznatim strip autorima, kao što su Aleksa Gajić, Dražen Kovačević, Ana Mihajlović i Dragan Paunović, a oni će ovom prilikom i potpisivati svoja izdanja.

Posetioci će imati priliku da besplatno posete manifestaciju, tokom oba dana trajanja, od 10 do 22 sata.

Ako ste ljubitelj stripa, ne propustite radove saradnice MONDA Katarine Gaj!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE