Danilo Pantić je igrač Čelsija

Autor:

MONDO saznaje da je talentovani fudbaler pre nekoliko dana i zvanično postao igrač Čelsija, potpisujući ugovor.

39
A- A A+

Danilo Pantić je igrač Čelsija Foto: MN Press
Partizan je olako izgubio i talentovanog fudbalera i novac.

Danilo Pantić i uprava Partizana nisu našli zajednički jezik. Za svađu je potrebno dvoje. Dača nije imao dovoljno strpljenja (ili oni koji su ga savetovali), a ni uprava Partizana, koja mu je, doduše, ponudila novi ugovor.

Izgubile su obe strane. Pantić je van stroja, takoreći izbačen je iz tima i trenira što individualno, što sa omladincima crno-belih, a Partizan je izgubio... sve.

Pantić je ove zime odmah želeo u Čelsi, Partizan ga nije pustio. Mogao je Partizan da uzme bar neki dinar (evro), ali nije. Prethodna uprava nije imala takta i mudrosti da reši ovaj problem, a jedino što je uspela jeste da ovaj tinejdžer potpiše ugovor tek na godinu i po dana.

Navijači Partizana su takođe gubitnici jer na delu neće više gledati još jednog momka koji je mogao da bude nosilac igre u dužem periodu. Ali, onda ide ona priča o neminovnosti prodaje srpskih fudbalskih bisera, jer para nema...

Bilo kako bilo, Danilo Pantić je i zvanično novi igrač Čelsija.

Prema saznanjima MONDA, Dača je pre nekoliko dana bio u Londonu radi potpisivanja ugvoora. Kao što je od ranije poznato, on neće odmah obući dres kluba iz Londona, već će ići na pozajmicu (holandski Vitese), što je uobičajen put kada je reč o mladim fudbalerima koji dođu u Čelsi.

Povezano

Sve vesti