• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krkobabić čeka Alibabu

Izvor MONDO/Tanjug

Očekujemo dolazak i tesnu saradnju sa Poštom Kine i vodećim kineskim kompanijama iz oblasti elektronske trgovine i integrisane logističke usluge i dolazak kompanija Alibaba i Aliekspres, kaže direktor "Pošta Srbije", Milan Krkobabić.

"Pošta Srbije očekuje Alibabu i Aliekspres, zašto da ne", rekao je Krkobabić, koji je danas sa ambasadorom Kine u Beogradu, Li Mančangom, posetio najveći i najsavremeniji regionalni poštansko logistički centar za sortiranje poštanskih pošiljaka u jugoistočnoj Evropi, a koji se nalazi u srpskoj prestonici.

Prvi čovek "Pošte Srbije" je istakao da tehnološki iskorak te kompanije u 21. vek nije ostao nezapažen od strane najveće svetske ekonomije, navodi se u saopštenju Pošte.

"To nas raduje i ohrabruje. Spremni smo na saradnju. Lider smo u Srbiji, a rezultati poslovanja to jasno pokazuju. Hoćemo i možemo da budemo regionalni lider. Zašto da ne, interesantne su nam i pošte u okruženju. Naša filozofija temelji se na rastu, razvoju, profitabilnosti i osvajanju novih tržišta", naveo je Krkobabić.

Ambasador Kine je tom prilikom rekao da je prvi put u "Pošti Srbije" i da je impresioniran onim što je video.

"Ovo je bez sumnje nešto što je jedinstveno u jugoistočnoj Evropi - 'prva liga'. Pošta Kine i vodeće kompanije u oblasti elektronske trgovine i integrisane logističke usluge u "Pošti Srbije mogu naći pravog partnera", izjavio je on, dodaje se u saopštenju.

Li Mančang je istakao da međudržavna saradnja, koju su predsednici vlada dve zemlje, Aleksandar Vučić i Li Kećijang, podigli na najviši nivo, pruža mogućnosti za razvoj i unapređenje ekonomskih odnosa i privredne saradnje.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image