• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozorišni trijumf Srbije u regionu

Izvor mondo.rs

Pozorište na Terazijama u Beogradu je prvo pozorište van zapadne Evrope koje realizuje mjuzikl "Mama Mia". Premijera je 27. marta.

Mjuzikl "Mama Mia" u režiji Juga Radivojevića biće premijerno izveden u Pozorištu na Terazijama sutra uveče u čast preminulog glumca Nikole Simića, koji je dugo radio na daskama ovog teatra.

"Mama Mia" je jedan od najpoznatijih mjuzikala na svetu, zasnovan na hitovima legendarne švedske grupe ABBA.

Na pozorišnim scenama širom sveta svakodnevno se izvede bar sedam različitih produkcija ovog mjuzikla.

"Mama Mia" je konačno dobila i sprsku verzuju, pa se tako srpska pozorišna scena našla na istom spisku na kome su i  američka, britanska, španska, kineska, holadska i mnoge druge.

Dok se poslednje probe privode kraju, pred prvo izvođenje mjuzikla u regionu, Žarko Stepanov, kome je poverena uloga Skaja, odvojio je nekoliko minuta i otkrio za MONDO kako je prošla pretpremijera predstave koja se dugo čekala na ovim prostorima.

"Ne želim da zvučim prepotentno, niti da obećavam bilo šta baš sada pred glavnu premijeru, ali po reakcijama (generalna proba-pretpremijera) prisutnih u sali u utorak, zaključujem da smo uradili dobar posao", kaže glumac i radijski voditelj.

Žarko nam je ispričao zašto se ovoliko dugo čekalo da ovaj svetski popularan mjuzikl stigne u Srbiju.

"Znam da je producent Jure Frano pokušavao da dobije prava za izvođenje skoro šest godina. U svakom slučaju, Srbija će prva imati svoju 'Mama Miu'. Trenutno se ovaj mjuzikl sprema i u Sloveniji i Hrvatskoj i nadamo se saradnji sa kolegama iz komšiluka. Znam da slovenački glumci dolaze na našu premijeru".

Highlights from "Mamma Mia!" on Broadway
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE