• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kostić i IM Matijević zaintresovani za PKB

Izvor Tanjug

Kompanije MK Group i Industrija mesa Matijević imaju nameru da udruže svoj kapital, znanja i iskustva i osnuju Konzorcijum ova dva privredna društva, kao zainteresovanog kupca za kupovinu PKB Korporacije AD Padinska Skela.

Ideja osnivanja Konzorcijuma je stvaranje respektabilnog domaćeg kupca u procesu privatizacije, koji će biti ravnopravan ponuđač sa drugim domaćim i stranim investitorima, navodi se u zajedničkom saopštenju te dve kompanije.

Podseća se da je kompanija MK Group jedna od vodećih holding kompanija u Srbiji čija je osnovna delatnost proizvodnja i trgovina poljoprivrednim proizvodima.

Sa preko 30 godina iskustva svrstava se među najveće i najsnažnije kompanije u domaćem agraru, a kompanija IM Matijević je prisutna na srpskom tržištu od 1992. godine, kao jedna od najvećih proizvođača mesa i mesnih prerađevina.

Zajedno sa privrednim društvima iz oblasti agrara, kao povezanim licima, IM Matijević je takođe jedna od vodećih kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja i prodaja poljoprivrednih proizvoda.

Tagovi

pkb

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image