• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema više iz Fonda kredita za "prijatelje"

Izvor Tanjug

Ministar privrede Željko Sertić izjavio je danas da je Fond za razvoj od septembra prošle godine do danas izdao preko 300 kredita i da su svi dodeljeni po krajnje transparetnim uslovima.

"Ni jedan jedini kredit nije izdat zato što je neko imao vezu u Fondu, niti zato što je neko nekome morao da plati neki procenat od kredita koji je izdat. Nijedan sumnjivi kredit nije izdat", rekao je ministar u Privrednoj komori Srbije.

On je pozvao sve privrednike koji ispunjavaju uslove za dobijanje izuzetno povoljnih kredita, da se kandiduju kod Fonda i naveo da je veliki broj do sada iskoristio tu mogućnost.

Govoreći o nedavno usvojenoj Strategiji razvoja malih i srednjih preduzeća, Sertić je naveo da je to u poslednjih 30 godina prvi dokument koji vrlo jasno strateški opredeljuje Vladu Srbije ka činjenju konkretnih stvari kako bi se ambijent upodobio za privredu.

On je rekao da nigde u svetu država ne obezbeđuje posao preduzetnicima, poručio im da ih niko ne može zaštiti od konkurencije, a da država stvara preduslove za jednake uslove za sve učesnike na tržištu.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image