• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpske kruške završile u ruskom krematorijumu

Izvor Tanjug

Eksperti Nadzorne poljoprivredne službe u gradu Kursku, na jugu Rusije, oduzeli su pošiljku krušaka koje su, prema deklaraciji, bile iz Srbije, ali se ispostavilo da im je zemlja porekla Poljska.

Oni su tu pošiljku spalili u krematorijumu, javlja Sputnjik.

Za vreme redovne provere na pijaci u gradu Kursku na jugu Rusije, eksperti lokalne Nadzorne poljoprivredne službe pronašli su u skladištu jednog biznismena 180 kilograma krušaka koje su stigle iz moskovske firme, a kao zemlja porekla tog voća je bila naznačena Srbija.


"U pratećoj dokumentaciji kao zemlja porekla označena je Srbija. Međutim, tokom pregleda utvrđeno je da su na gajbama etikete na kojima se vidi da su kruške iz Poljske, a da je uvoznik iz Belorusije", saopštila je pres-služba nadzornog organa, a preneo sajt Sputnjik.

Saradnici regionalne Nadzorne poljoprivredne službe oduzeli su pošiljku krušaka i spalili je u krematorijumu, navodi ruski sajt.


Tagovi

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najgori ste ;)

http://mondo.rs/a785525/Info/Ekonomija/Ministarstvo-Unistene-kruske-imale-fals-dokumentaciju.html Ivan Ne postim, nisam vernik.

senator

@Najgori ste ;) To je objasnjenje nase vlade koja tvrdi da je u pitanju falsifikat jer roba nije obelezena hologramom kako je dogovoreno sa Rusijom, a izvoz je isao u Belorusiju, a ne u Rusiju. Pametnom dosta, sns botu ne vredi ni da nacrtas.

zvele

Pa mi smo majstori da sve upropastimo

special image