• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zemun dobija prvi ritejl park (VIDEO)

Izvor MONDO/Tanjug

U Zemunu će krajem maja biti otvoren prvi maloprodajni (ritejl) park na teritoriji Beograda, u koji je na oko 16.000 kvadratnih metara izraelska Mivne grupa do sada uložila oko 25 miliona evra

U prvoj fazi gradnje otvoriće se 300 novih radnih mesta, izjavio je danas Tanjugu direktor tog parka Miša Marković.

Ritejl park, koji predstavlja "grinfild" investiciju izraelske Mivne grupe u srpskoj prestonici, omogućiće prisutnost brojnih renomiranih brendova.

"Poštujući zahteve naših posetilaca i samim tim ono što tržište diktira, biće tu i predstavništva brojnih renomiranih, domaćih i stranih marki, neka nova iznenađenja, poseban deo za zabavu, najveća igraonica u Srbiji na preko 1.620 kvadrata, i to je ono što u prvoj fazi za sada možemo da ponudimo”, rekao je Marković Tanjugu.

On je objasnio da je ritejl park koncept koji nudi nešto jednostavniju, lakšu i drugačiju kupovinu.



"Ovakvi sadržaji se često nalaze u svetu na prilazima velikim gradovima i u njihovim predgrađima tako da će ovo biti jedan lep novi uvod za Beograd u svakom slučaju", kazao je Marković.

On je precizirao je da će krajem maja biti otvorena prva faza ritejl parka u Zemunu na Novosadskom putu, u koju je do sada uloženo 25 miliona evra, a koja se prostire na 16.000 kvadrata.

Krajem ove, eventualno pročetkom sledeće godine, planiran je, kako je istakao, početak izgradnje druge faze ritejl parka koji će doneti komercijalne sadržaje na još oko 15.000 kvadratnih metara.

U prvoj fazi će biti otvoreno 300 novih radnih mesta, najavio je Marković i dodao da će isto toliko biti zaposleno i nakon početka rada druge faze.

Osim toga, u samoj izgradnji parka do je sada angažovano nekoliko stotina građevinskih radnika, što će biti slučaj i u nastavku gradnje ritejl parka.

Ritejl park se nalazi pored troznog centra Metro, na Novosadskom autoputu, a biće najbliži građanima Zemuna, Novog Beograda, Zemun polja, Batajnice, Altine, Ugrinovaca, kao i mesta sa druge strane Dunava, tačnije Borče, Ovče i Krnjače zahvaljujući nedavno izgrađenom mostu.


Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zoro iz Srbiju

A kada počinje gradnja torova za gradske ovce ?

uz sima i gagi

prikljucujem se ovim komentatorima sa molbom da se koristi SRPSKI jezik u nasoj zemlji SRBIJI i da je neophodno PROIZVODITI a ne trgovati

sima

Ponovo neka trgovina. Odakle novci za izgradnju, kao i narodu koji tu treba da kupuje.

special image