Aleksandar Rašić napušta Moskvu

Aleksandru Rašiću na terenu definitivno ne cvetaju ruže, otkako je zimus iznenada prešao u Efes Pilsen iz FMP Železnika. Plejmejker moskovskog Dinama uskoro će zaigrati za četvrti tim u 2007. godini, pošto je uprava ruske ekipe, u dogovoru sa stručnim štabom, odlučila da ga stavi na transfer listu.

0
A- A A+
Aleksandru Rašiću na terenu definitivno ne cvetaju ruže, otkako je zimus iznenada prešao u Efes Pilsen iz FMP Železnika.

Plejmejker moskovskog Dinama uskoro će zaigrati za četvrti tim u 2007. godini, pošto je uprava ruske ekipe, u dogovoru sa stručnim štabom, odlučila da ga stavi na transfer listu. Jednostavno, potencijalni reprezentativac Srbije nije ispunio očekivanja kluba i napustiće Moskvu posle samo dva meseca.

Dnevni list "Sport" piše da će Rašić najverovatnije biti pozajmljen do kraja sezone, a onda će nekome biti ponudjeno da otkupi njegov ugovor sa Dinamom, potpisan do leta 2010.

Rašić bi uhlebljenje mogao da pronadje u nekom od učesnika ULEB kupa. S obzirom na to da nije nastupio za Dinamo u meču prvog kola protiv Fortituda, pravo nastupa stekao bi odmah.

(MONDO, foto: zvanični sajt Dinama)

Povezano

Sve vesti