• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Učiteljice, sami ćemo kupiti "Neven"!

Izvor mondo.rs

Sećate li se učiteljice koja vam govori da pitate roditelje da li žele da vas pretplate na dečiji list "Neven"? Sada ćete moći sami da ga kupite!

 Ukoliko ste setno osmehnuli pomislivši na neka lepša vremena, da vas obradujemo - izlazi novi "Neven", ali sada je časopis koji su klinci kupovali putem školske pretplate dostupan svima.

List "Neven" je 1880. godine osnovao Jovan Jovanović Zmaj, 1979. godine ga je obnovio Mika Antić, i sve to vreme je privlačio pažnju zanimljiivim i raznovrsnim temama.

"Prilagodili smo časopis interesovanjima današnje dece. Ponovo ćemo od ovog broja puštati postere koji su nekada bili popularni, a vidim da su i sada. Današnju decu najviše zanima muzika, moderna tehnologija, a vratićemo i rubriku svet kompjutera", rekla je urednica "Nevena" Jelena Dopuđ, RTV-u.

Osnovni cilj "Nevena" je da svojim tekstovima edukuje decu, pa tako ovaj list ima dva izdanja. "Mali neven" je namenjen uzrastu od prvog do četvrtog razreda, dok je "Neven" posvećen starijim osnovcima.

"Svaka tema u našem listu je vezana za predmetnu nastavu i deca na kreativan način dopunjuju svoje znanje koje uče u školi. Mi takođe teme biramo u saradnji sa decom putem naše stranice. Na Fejsbuku dostavljaju nam njihove ideje i želje koje mi pokušavamo u svakom broju da ispunimo", rekla je urednica "Malog Nevena" Ivana Đukić.

Dečiji mesečnik "Neven" našao se na trafikama širom Srbije od ovog meseca po ceni od 150 dinara, dok polugodišnja pretplata iznosi 600 dinara, a godišnja 1.200 dinara.

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

Ne znam za Neven ali znam za Dečije novine i Tik-tak!:))

SERIJE