• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedite kod Dače!

Izvor mondo.rs

Bivši vaterpolista otvara lokal sa kuvanom hranom za poneti.

Bivši sportista i nekadašnji suprug Nataše Bekvalac već godinama je u ugostiteljstvu, pošto je najpre otvorio kafanu u Novom Sadu.

Nakon razvoda, prodao je lokal i biznis nastavio u Beogradu, a sada ga proširuje i na restoran sa kuvanom hranom za poneti.

"Prostor ima oko 50 kvadrata, trenutno ga renoviramo. Nisam dao puno love, odakle mi (smeh). Svi misle da su privatnici puni love, ali to je zabluda", rekao je Ikodinović za "Informer", a zatim otkrio i svoj "biznis plan".

"Hrana će se donositi iz mog restorana na Novom Beogradu, gde imam vrhunske kuvare, a ako dnevno prave deset porcija, nije problem da naprave i 40. Nadam se da će posao uspeti", rekao je on.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rale

Jeo sam kod Dace nekoliko puta i uvek sam bio prezadovoljan. Verujem da ce i ovo da mu ide dobro. Srecno care!

jovan jovanovic

Ako kuvari u nekom restoranu prave samo 10 porcija dnevno vreme je da nesto promenis ili zatvoris taj restoran a ne da otvaras jos jedan!

Mare

Dacho, hrana koja se sprema na drugom mestu a potom prenosi, ne moze da bude nikad toliko dobra. Znam da mnogo lokala to radi, ali niko o tome javno ne govori, bas zbog reputacije. Tako da bolje da ne spominjes to vise.

SERIJE