• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvara prvi Stop.shop. u Srbiji

Izvor Tanjug

Austrijska Imofinanc grupa (Immofinanz Group), vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u centralnoj i istočnoj Evropi koja je listirana na berzi, dovodi u Srbiju lanac maloprodajnih (ritejl) parkova Stop.shop.

Prva lokacija otvara se večeras u Čačku. Zvaničnom otvaranju prisustvovaće gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić i predsednik izvršnog odbora Imofinanc grupe Ditmar Rajndl, saopštila je Grupa.

Stop. shop. je lanac maloprodajnih parkova koji posluje u okviru Imofinanc grupe u centralnoj Evropi i kompanija ga smatra značajnim temeljem svog razvoja.
Lokacija u Čačku je 53. u njihovom lancu maloprodajnih parkova u sedam zemalja.

"Današnje otvaranje označava početak našeg razvoja u Srbiji gde pored Čačka u naredne tri do četiri godine planiramo da otvorimo oko devet Stop. shop. objekata", izjavio je Rajndl i dodao da su lokacije u Subotici i Nišu trenutno u fazi planiranja i procene.

Prvi Stop. shop. nalazi se u jugo-zapadnom delu Čačka, u delu grada koji je gusto naseljen. Ima 6.300 kvadratnih metara prostora za izdavanje i 190 parking mesta.

Očekuje se da će ovaj maloprodajni park privući oko 230.000 ljudi iz Moravičkog okruga.

Kompanije koje su otvorile svoje radnje u ovom parku su DIS, C&A, Tako, Dajhman, Đak i Lili.

"Savremena zgrada Stop.shop. koja će ovaj deo grada učiniti još lepšim, ponudiće građanima Čačka i potrošačima iz okolnih mesta novi kvalitet i proizvode po povoljnim cenama, ne samo poznatih stranih brendova, nego i domaćih", izjavio je gradonačelnik Ilić.

Stop.shop. koncept, koji nudi sve na jednom mestu, može da privuče od 30.000 do 150.000 posetilaca iz jednog okruga. Prostor za izdavanje kreće se od 2.500 do 15.000 kvadratnih metara.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image