• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra, pa ona!

Izvor mondo.rs

Ne, nisu im zajedničke samo ogromne tetovaže...

Trilogija Stiga Lašona, koju je napisao 2004. uoči svoje smrti, osvojila je fanove nordijskih trilera, a više od deset godina kasnije, stiže i četvrti deo.

Čast da napiše nastavak umesto kralja švedskih trilera dobio je David Lagerkranc, poznat i kao koautor autobiografije Zlatana Ibrahimovića, "Ja sam Zlatan". On će nastavak priče o Lizbet Salander i Mikaelu Blomkvistu objaviti pod naslovom "Det som inte dödar oss", odnosno "Ono što nas ne ubije". Na engleskom će se knjiga zvati "The girl in the spider's web" ("Devojka u paukovoj mreži").

Nikakvi detalji zapleta nisu objavljeni, a "Indipendent" čak piše da su mere bezbednosti tokom nastanka knjige bile "na nivou državne tajne".

Lagerkranc je knjigu pisao na kompjuteru kojem je bio onemogućen pristup internetu, kako bi se izdavači osigurali da nijedna reč neće "procureti" pre izlaska.

Kada je rukopis bio gotov, lično ga je dostavio izdavaču.

Za sada je poznato samo ime knjige i izgled korica koji ne otkriva mnogo, a roman će se pojaviti u prodaji 27. avgusta, na 38 različitih jezika. Amerikanci će morati da se strpe do prvog septembra, kada će knjiga biti objavljena i kod njih.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE