• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve morate da probate!

Autor Tijana Dušej Ristev Izvor mondo.rs

Ako ste ikada poželili da letite balonom, pravac na "Beogradski manifest" koji će se održati na Gornjem i Donjem gradu Kalemegdana od 22. do 24.maja. I ne samo to! Saznajte u tekstu!

Ovaj festival se prvi put održava u Beogradu, a pored kratkog leta balonom, na Kališu možete da gledate filmove, degustirate vino i hranu, plešete, slušate tamburice i rokenrol, igrati se s konjima, gledate vatromet, probate plodove prirode koji se vredno uzgajaju u voćnjacima i na poljima Srbije, vežbate i još mnogo, mnogo toga!

Revija balona na festivalu "Beogradski Manifest"

Nosilac zone "LETI, LETI", koja će se nalaziti u Donjem gradu Kalemegdana, biće revija toplovazdušnih balona 10 gostujućih ekipa iz Evrope. Za organizatora vazduhoplovnog programa određen je balonarski klub "Dambos" u čijem posedu je jedini registrovani balon u Srbiji. Tokom prepodnevnih časova sva tri dana trajanja festivala, posetioci će moći da prate takmičenje ekipa u preciznom letenju i uživaju u igri balona nad Beogradom. Takođe, imaće priliku da osmatraju balone iz blizine tokom aktivnosti vezanog leta, koji simulira podizanje balona i njegovo spuštanje na tlo. "Night glow" je večernja atrakcija, koja će nam pružiti nezaboravnu sliku balona koji svetle u noći.

Osnovna ideja ovog velikog festivala manifestacija, destinacija i degustacija je da posetioci na jednom mestu mogu da vide i dožive festivale i manifestacije koje se u toku godine organizuju u Srbiji i regionu.

Takođe, među 15 festivalskih zona, postojaće i bina posvećena muzičkim festivalima u okviru koje će nastupiti: u petak 22.maja od 18.35 sati grupa ZAA, u 20.10 sati crnogorska grupa Who See, u subotu 23. maja nastupiće Orthodox Celts (20 sati) i u nedelju isto od 20 sati sviraće će Legende.

Nakon ovih koncerata, od 21.30, svake večeri, muzički ugođaj će se nastaviti ispaljivanjem piro-muzičkih vatrometa, atrakcije koja će se po prvi put desiti na beogradskom nebu.

Više o festivalu pogledajte na njihovom sajtu OVDE.

Cena ulaznica je 250 dinara, od čega je 200 dinara vaučer za konzumaciju.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE