"Start Srbija - Znam da možemo" u subotu u DOB

Autor:

"Start Srbija - Znam da možemo" je finale akcije za podršku uspesima mladih koji su pokazali da je u Srbiji moguće graditi svetsku karijeru i biznis. Biće upriličeno u subotu 16. maja u 12 časova u velikoj sali Doma omladine Beograda.

0
A- A A+

"Start Srbija - Znam da možemo" u subotu u DOB Foto: promo
Događaj Start Srbija je deo akcije Znam da možemo za afirmaciju i podršku uspesima preduzimljivih mladih koji su pokazali da je u Srbiji moguće graditi svetsku karijeru i biznis. Tim povodom od predstavnika Startita, organizacije koja je lansirala domaću startap scenu pre tačno pet godina i stvorila osnove da se u Srbiji kreira i razvija tehnološki ekosistem, dobićete sve detaljne informacije o rezultatima koje su ostvarili do sada, zatim analizu domaće startap scene, kao i kakva je budućnost tehnološkog preduzetništva u Srbiji.

Izvor: youtube

Startit je organizacija koja okuplja tehnološke preduzetnike u zemlji. Osim toga što uzima vrlo aktivnu ulogu u pružanju podrške i edukacije preduzetnicima u IT industriji, kroz brojne programe, poput Startap Akademije, Startit Festa, iOS Akademije, portala Startit.rs, ova organizacija ulaže i značajne napore u privlačenje investicija za svoje timove, o čemu svedoče i ostvareni rezultati. Danas Startit iza sebe ima više od 100 obuka i konferencija za tehnološke preduzetnike, kroz koje je prošlo više od 12.000 ljudi. U okviru njega pokrenuto je i 40 tehnoloških kompanija, koje zapošljavaju više od 100 osoba, a sakupljeno je i više dva miliona evra investicija.

Povezano

Sve vesti