HOROSKOP

Blizanci

Od 21. maja do 20. juna

0
A- A A+
Pluća

Vrline:  Komunikativnost, brz um, druželjubivost

Mane: Lažljivost, sklonost manipulacijama, neusredsređenost

Boja: Plava

Moto: Ja mislim

Najbolje se slaže sa: Vagom i Vodolijom

Najgore se slaže sa: Devicom i Strelcem

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Trgovac, novinar, pisac, učitelj, vozač

Blizanac ima dva lica: svetu pokazuje lepše, naglas govori ono što drugi žele da čuju, dok je u glavi i srcu, zapravo, nešto sasvim drugo. Mnogo voli da priča, a najviše ga nervira kada mu kažete da malo ućuti. Recite Blizancu da je ono što čita nekvalitetno, i odmah će se uvrediti. Isto će se desiti i ako kažete: "Ne umeš da voziš, smanji telefonske račune, manje kuckaj poruke".

Dobri poslovi za Blizanca su oni koji zahtevaju mnogo priče ili pisanja, najbolje ako mora ceo dan da telefonira. Fizički poslovi ne dolaze u obzir. Osobe rođene u ovom znaku su odgovorne, ali samo ako su doboro motivisane, u suprotnom lako odustaju. Šef Blizanac je lak za saradnju, uvek ima vremena da sasluša podređene, možda ćete otići i na piće ili ručak, ali neka vas to ne zavara - kolegijalnu granicu Blizanac nikada neće preći.

U ljubavi, dobra komunikacija je Blizancu najbitnija. Uživa u dugim razgovorima, šalama, zajedničkim nestašlucima, da se oseća kao tinejdžer. Ne voli zahtevne partnere, ne voli obaveze. Lepršavi u svemu, takvi su i u seksu. Razgovor je za Blizanca najbolji afrodizijak. Ako ne uspete da ih zavedete rečima, ne pokušavajte drugim metodama. Oni vole erotske priče, ali i prerušavanje i slične seksi ige. Blizanac nije promiskuitetna osoba, teško se upušta u novu vezu, nekada ih treba malo pogurati.