HOROSKOP

Devica

Od 21. avgusta do 20. septembra

0
A- A A+
Srce

Vrline: Vredan, uporan, odgovoran, tačan

Mane: Sitničav, perfekcionista, zahtevan

Boja: Zelena

Moto:Ja analiziram

Najbolje se slaže sa: Jarcem, Rakom, Bikom

Najgore se slaže sa: Strelčevima i Ribama

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Bibliotekar, modni dizajner, trgovac, lekar

Device su sklone perfekcionizmu u svemu. Vole da je sve na svom mestu, da sve ide po planu, ne podnose haos i neorganizovanost, ali ni kada ih drugi kritikuju, naročito u vezi sa njihovom odećom ili nameštajem u kući. Ne pokušavajte da Devicu uklopite u svoj raspored.

Ambiciozne osobe, odgovorne, lako barataju statistikom, trebalo bi da se bave poslovima koji zahtevaju studioznost. Samo im treba dati jasan zadatak i rok do kojeg moraju da ga završe. Ukoliko imate šefa Devicu, morate sve odraditi perfektno i biti ozbiljni. Nije baš tolerantan, neće Vam progledati kroz prste ako pogrešite iz nehata, pa se potrudite da Vam se to ne dešava.

Ne vezuju se lako i brzo za novog partnera, ali kada se zaljube predaju se do kraja. Dok se to ne desi, Devica će do detalja proveriti osobu koja je eventualni budući ljubavni partner. Boji se da će se razočarati. Ako niste spremni za testiranje, onda niste za Devicu. Teško se opuštaju i u seksu. U tome im može pomoći lep donji veš, prigušeno svetlo, prijatan ambijent. Devica voli pažnju, ali i sitne poklone i gestove. Jedan od najvernijih znakova. Naoružajte se strpljenjem i uživaćete.