HOROSKOP

Strelac

Od 21. novembra do 20. decembra

1
A- A A+
Noge

Vrline: Optimizam, entuzijazam, energičnost

Mane: Neusredsređenost, neozbiljnost, lakovernost

Boja: Teget

Moto: Ja shvatam

Najbolje se slaže sa: Lavom, Ovnom i Vagom

Najgore se slaže sa: Devicom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Novinar, turistički vodič, pisac, učitelj, vozač

Ono što odlikuje svakog Strelca je smisao za humor. Oni su uvek veseli, zanimljivi, najglasniji u društvu. Imaju problem sa tim da izdvoje bitno od nebitnog, jer im je sve važno. Strelčevi su velika deca koja ne shvataju da postoje obaveze, porodica, posao. Kada bi mogli, oni bi se igrali u svom svetu ceo život. Ne vole obaveze, autoritete, ali ni zatvorene,  skučene prostore. Ne voli ljude koji ćute.

Za njih nisu statični i nekreativni poslovi. Nemojte ih zarobiti u kancelariji, a dobri su u poslovima sa kliznim radnim vremenom. Najsrećniji su kada rade više stvari odjednom. Ako je vaš šef Strelac, neće Vas pritiskati rokovima. S druge strane, ako vam nađe bolju zamenu, lako će se odlučiti da vam se zahvali na saradnji. Strelac svakoga pusti da bude ono što jeste, pa kako se pokaže. Osmeh na licu ne znači ništa, osim da on lično ima pozitivan stav prema životu.

Ovom znaku mora sve u životu da bude zabavno, pa i brak ili veza. Bitno je da se stalno nešto dešava. Sa Strelcem u vezi nikom neće biti dosadno. Ne podnosi zabrane, tako da je najbolje da sve bude opušteno i da ide svojim tokom. Ne opterećujte ga lošim vestima. Strelac je avanturista koji voli sve da proba. Nije promiskuitetna osoba, ali voli da flertuje. I u seksu je kreativan, traži energičnog partnera, maštovitog, spremnog da eksperimentiše. Seks im je mnogo bitan i pokazatelj da li je u vezi sve OK ili ne.