HOROSKOP

Vodolija

Od 20. januara do 21. februara

0
A- A A+
Nervni sistem

Vrline: Inventivnost, druželjubivost, voli da pomaže drugima

Mane: Neprilagodljivost, zatvorenost, sebičnost

Boja: Plava

Moto:Ja znam

Najbolje se slaže sa: Strelcem, Vagom i Blizancima

Najgore se slaže sa: Lavom i Bikom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Trener, programer, političar, pisac, novinar

Neobični, drugačiji, misle da su uvek na vrhu sveta. Impulsivni su, ali dobri prijatelji, pre svega savetnici. Vodolije su posmatrači, prognozeri. Ne vole kad se nešto ne dešava brzo. Nestrpljive osobe. Život bez stresa i užurbanosti nije život. Zato, nehajno ili namerno, zanemare neke bitne stvar. Uvek su okruženi prijateljima. 

Vodolija je efikasan i odgovoran radnik. Sigurno neće zabušavati, ali moraju imati slobodu da posao urade na svoj način. Ukoliko imate šefa Vodoliju, to je odlično. On će Vam postaviti ciljeve, ali neće ulaziti u način na koji ćete to uraditi. Što pre to bolje. Šefu Vodoliji je važno da poštujete rokove, da stalno unosite neke novine koje će doprineti bržem i boljem obavljanju posla, ceni svačije ideje i poštuje mišljenje drugih ljudi. Sa šefom Vodolijom se možete i družiti, jako je fleksibilan i pozitivan, ali ga ne opterećujte porodičnim problemima pošto ga to ne zanima.

Vodolija teško ulazi u brak, pre svega jer je avanturista koji voli nepoznato, a boji se da brak može da ga ograniči u istraživanju. Morate biti i prijatelj i partner u isto vreme. Vodolija voli  da eksperimentiše u seksu, perverzija svake vrsti dolazi u obzir. Ne voli da čeka na seks, ali nikada neće pritiskati partnera. Ako volite seks u liftu, u automobilu, na plaži, na terasi... Vodolije su za vas! Njima ništa nije strano. Erotski filmovi su im omiljeni žanr.