HOROSKOP

Lav

Od 21. jula do 20. avgusta

0
A- A A+
Srce

Vrline: Duhovitost, ambicioznost, svestranost

Mane: Sebičnost, osetljivost, nepoverljivost

Boja: Žuta

Moto: Ja hoću

Najbolje se slaže sa: Strelcem i Ovnom

Najgore se slaže sa: Bikom, Škorpijom i Vodolijom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Direktor, vodič, zlatar, bankar, TV voditelj, profesor

Ovaj znak je najvise izložen javnim raspravama, pričama i tračevima, bilo da ih je sam izazvao ili sticajem okolnosti. Pripadnicima ovog znaka je ponekad kruna bas teška, ali je sa ponosom nose. Lav obožava da bude u centru pažnje. Ne voli kad mu se naređuje, ali ni kada ga pitate za novčano stanje. I ne dirajte Lava dok spava, to sigurno već znate.

Na poslu je Lav vredan, ali samo ako je dobra plata ili je na poziciji koja pruža napredak.  Lav ne podnosi stagniranje. Ponekad se ne zna ko je kome šef jer Lav često uradi i tuđi posao, samo ako proceni da će brže i bolje. Ukoliko jeste na poziciji šefa, to je najbolje i za njega i za ostale zaposlene. Lav ume i želi da sasluša podređene, ceni trud, ali i pozitivan stav i optimizam kolega. Od zaposlenih uvek očekuje više jer je i sam ambiciozan. 

Lav u vezi voli da bude dominantan, da vodi igru. Drži do sebe, ali ponekad može biti previše zahtevan. Lav nije lak "zalogaj" za bilo koga. Ukoliko se oseti zapostavljeno, ako ne dobija dovoljno pažnje, on će otići. Voli luksuz i sjaj, zato mu se udvarajte na lepim mestima, interesantnim, ali i u prirodi. Prigušeno svetlo, dobro vino, malo laskanja i kralj životinja će Vam jesti iz ruke. Ali, ne žurite. Lavovi znaju šta hoće, zato ih ne vredi nagovarati. Porno filmove gledaju, ali retko sa partnerom. Nisu promiskuitetni, ali ne ostaju u vezi ili braku bez emocija.