Seks sa Đavolom?

Autor:

SAMO ako koristite kondom. Inače odoste u ćorku.

Da vas nasmejemo na početku radne nedelje: uvrnuti zakoni u vezi sa seksom koji su stvarno na snazi u nekim gradovima i državama. Pa, ako vas put nanese tamo... da vam ne bude posle đavo kriv.

London: Protivzakonito je upražnjavati seks na parkiranom motociklu. Pa iako bi to bilo neuporedivo opasnije (i komplikovanije), motocikl u pokretu se ne pominje. Zakon je eksplicitan: "parkiran motocikl".

Alabama: Seks igračke su nelegalne. Sve do jedne.

Bejkersfild, Kalifornija: Seks bez kondoma sa Satanom (!) je protivzakonit. Pa ako "tražite Đavola", pobrinite se da vam kondom bude pri ruci.

Indijana: Bilo koja forma oralnog seksa je protivzakonita.

Kina: Ženama nije dozvoljeno da budu gole u hotelskim sobama, čime, u mnogim slučajevima, hotelske sobe gube poentu. Ali, smeju da se skinu u kupatilu.

Minesota: Seks sa živim ribama je zakonom zabranjem. Mrtve ribe, sa druge strane...

Hejltorp, Merilend: U javnosti smete da se ljubite ne duže od jednog minuta u kontinuitetu. U Ajdahu je dozvoljeno vreme 18 minuta.

Hong Kong: Žena sme da ubije muža ako ga uhvati u prevari, ali samo golim rukama.

Džordžija: Seks van braka je protivzakonit.

Viskonsin: Muškarcu nije dozvoljeno da puca iz pištolja u trenutku dok partnerka doživljava orgazam.

Birmingem: Nezakonito je da se muškarac i žena bace u akciju na stepeništu crkve nakon zalaska sunca.

Tajland: Kazna za muškarca koji bi imao seks sa ženkom psa je viša ako je kuja u teranju.

Minesota: Zabranjeno je da spavate goli. Dakle, koliko god taj seks bio veličanstven i iscrpljujući, obavezno se obucite pre nego što utonete u san.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti