• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na veče stand-up komedije

Izvor mondo.rs

MONDO nagrađuje dva najbrža čitaoca kartama za veče stand-up komedije 19. maja u 20.30 u klubu Ben Akiba

 Ukoliko želite da osvojite karte za večerašnji provod u Ben Akibi, pošaljite nam email na [email protected] sa vašim imenom, prezimenom i naznakom "stand-up".

Nagrađeni će o načinu preuzimanja karata biti obavešteni putem mejla.

Ovog utorka na scenu Ben Akiba comedy club & bar-a izlaze Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nemanja Dimitrijević i Miloš Radojković.

Jelena Radanović je divna mlada dama koja pripreme za veliko spremanje stana počinje tako što ode do  katastra da traži nacrt jer ne vidi zidove od haosa.

Uspešno je upisana na devetu godinu sociologije iako njena mama misli da je Jelena diplomirala još pre  dve godine. Jelena ovo objašnjava vremenskom razlikom, jer mama živi na sat vremena vožnje od nje.


Aleksandar Perišić je izdvojio vreme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstaviće  vam se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu sa pesmom i igrom.

Gas-maske su poželjne, jer Aleksandar puši na sceni i ima jednu super-moć- da udahne 3 kubna milimetra  duvanskog dima, a da izdahne 750 kubih milimetara istog. Svi se nadamo da ce steći moć da jednostavno izdahne.

Za Nemanju Dimitrijevića se šuška da je muza Stivena Kinga. Voli sve što vole mladi, po najviše automobile iz Kinder jaja.

Miloš Radojković je radio na Aljasci dve godine, u fabrici u kojoj su bile najbolje ribe na svetu. Posebno proučava psihologiju ljudi po slikama na društvenim mrežama. Ako obična slika govori hiljadu reči, onda Facebook slika verovatno ne zaklapa. Revoluciju je unela pojava cover fotografije jer je horizontalna, pa su onda devojke morale da legnu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE