mondo.rs

Ko ima sestru, prepoznaće se

Autor:

Najgore svađe na svetu su one sa sestrom. Ko je odrastao uz sestru, stariju ili mlađu, zna o čemu pričamo.

9
A- A A+

Nema tog gneva koji može da se poredi sa sestrinskim... I nema gore i "prljavije" borbe jedan na jedan od one sa sestrom. Svađa sa sestrom je, dakle, kategorija za sebe. One sa mužem, ženom, bivšim mužem, bivšom ženom, roditeljima, komšijama, kolegama sa posla su u odnosu na ovo - perolaka, a evo i zašto.

Sestre su kao slonovi, nikad ne zaboravljaju. Žene se, najčešće, bore "prljavo". Muškarac može biti grub, ponekad i veoma okrutan, ali žena... Žena će vas, u žaru svađe, ujesti za srce a da i ne trepne.

Osim toga, žene pamte bolje i duže nego muškarci. I svaki put kad se posvađate, podsetiće vas na svaku grešku koju ste napravili u životu

Zna svaki "mračan" detalj o vama. Živeli ste u istoj kući, zar ne? Svedočila je vašoj darkerskoj fazi, vegetarijanskoj fazi, vašoj "imam dečka/devojku koji je potpuni imbecil" fazi... I podsetiće vas na svaku od njih, svaki put kad se posvađate.

Nikad ne možete zaista da pobegnete od nje - porodica ste. Sa prijateljicom možete da se posvađate i da joj se nikad više ne javite, sa dečkom raskinete i sve je ok. Ali, nije tako jednostavno kad je reč o rođenoj sestri, zar ne?

Svađe sa sestrom ponekad mogu da dođu do granice fizičkog obračuna. A ona se neće plašiti da je pređe.

Ipak, svađe sa sestom imaju i jednu dobru stranu: najčešće se završe praštanjem i pomirenjem. Na kraju krajeva, sestra je sestra...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti