• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Radulović - superstar! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Sjajni violinista Nemanja Radulović, čiji se koncerti uvek rasprodaju za par sati, napravio je gužvu u centru Beograda poput neke velike svetske rok zvezde.

 Nemanja Radulović - potpisivanje diskova Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Mladi, sjajni violionista Nemanja Radulović danas je u centru Beograda, u prostorijama Metropolis Recordsa, potopisivao svoj novi CD "Joruney East", a oni koji su došli mogli su da vide nestvarnu scenu - gužva kao da je došao neki superstar iz sveta rok muzike ili fudbala.

Ustvari, za naše prilike bolje reći kao neka folk pevačica.

Nemanja je strpljivo potpisivao diskove, fotografisao se sa ljubiteljima svoje muzike, pravio selfije sa njima, a i nosači zvuka su se dobro prodavali (cena: 1.800 dinara).



U saradnji sa Kolarčevom zadužbinom, Nemanja je odlučio da pokloni koncert Beogradu.

U nedelju, 21. juna, od 21 čas, Nemanja Radulović i orkestar Doubel Sens održaće besplatan koncert u Studentskom parku povodom Svetskog dana muzike i početka Beogradskog letnjeg festivala (BELEF).

Organizatori koncerta imaju poseban apel za sve koji dođu na koncert: pod sloganom "Sačuvajmo melodiju parka", organizatori su zamolili publiku da obrati pažnju na zelenilo i ne uništava zelene površine i rastinje u parku.

Ulaz na koncert biće omogućen kroz sve kapije Studentskog parka, osim prve kapije kod okretnice trolejbusa iz pravca Trga Republike. Ta kapija, kod koje će biti postavljena bina, rezervisana je za novinare, goste i organizatore sa službenom akreditacijom.




Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

xxx

Немања и Слоба Тркуља велики цареви!

tamtam

On je fantastican muzicar, covek, humanista. Molim ovu drzavu da pocne da se bavi pravim ljudima, pravim temama, pravim vrednostima. Ljudina, ne duguje ovoj zemlji nista ali joj se uvek vrati i uvek dovede nove prijatelje sa sobom. Ucite od njega.

SERIJE