• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljen poziv za privatizaciju Studija B

Izvor Tanjug

Agencija za privatizaciju objavila je javni poziv za privatizaciju radio-difuznog preduzeća "Studio B".



Pozivi su objavljeni u dnevnom listu "Politika" i na sajtu www.priv.rs

Pravo na učešće u postupku imaju domaća i strana fizička i pravna lica, kao i konzorcijum pravnih i/ili fizičkih lica, saopštila je Agencija.

Predmet prodaje je 100 odsto kapitala koji Grad Beograd ima u subjektu privatizacije.

Prema izveštaju ovlašćenog procenitelja, ukupna procenjena vrednost kapitala, sa stanjem na dan 31. decembra 2014. godine, iznosi 528.626,138 evra, što će biti početna cena za prodaju predmeta prodaje.

Zainteresovani mogu podneti prijave za učešće u postupku najkasnije do 27. juna do 15 časova, po beogradskom vremenu, na adresu Agencije za privatizaciju u Beogradu, Terazije 23.
Prijava se podnosi u okviru zatvorenog koverta, zajedno sa ponudom, sve u skladu i na način definisan Uputstvom za ponuđače.

Svi zainteresovani dužni su da uplate depozit za učešće u postupku, u iznosu od 52.862,613 evra.

Otvaranje Glavnog koverta i koverte sa oznakom: "Podaci o ponuđaču" biće održano 29. jula u prostorijama Agencije za privatizaciju, u 9 časova po beogradskom vremenu, navodi se u saopštenju.

Ministar privrede Željko Sertić izjavio je sinoć da će u narednih nekoliko dana biti objavljeni javni pozivi za privatizaciju 30-tak domaćih medija, među kojima su Studio B i Novinska agencija Tanjug.

"Sutra (četvrtak) će biti objavljen oglas za Studio B, prekosutra (petak) za Tanjug i još 30 i nešto lokalnih medija, koji su se javili ili bili zainteresovani za to", rekao je Sertić za RTS.

Govoreći o privatizaciji preostalih 526 društvenih preduzeća, Sertić je naveo da je 338 firmi definisana sudbina, među kojima će 17 biti izuzeta od stečaja i naplate dugova od poverilaca u narednih godinu dana, za 44 su već objavljeni javni pozivi za privatizaciju koji treba da budu završeni do 31. oktobra.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

...

Imao sam jedno predavanje od strane jedne zenske osobe koja je medju glavnim ,,radnicima" u toj agenciji, ozbiljan je slucaj za psihijatriju, a profesija za koju se skolovala je bliska vec pomenutoj.

Zemljotaur

Svaki 3.-4. stanovnik Beograda da izdvoji po 1€ i eto nam Studio B! Ovako će da ga kupi neki magarac i ovu gradsku instituciju pretvori u "Happy", sa sve "parovima"!

special image