Usvaja dete?

Autor:

Prljavi Inspektor Blaža kaže da planira da proširi porodicu nakon 20 godina braka.

2
A- A A+

  Igor Blažević u braku je sa svojom suprugom već dve decenije, a za "Informerov" dodatak "Ljubav i zdravlje" nagovestio je da će konačno proširiti porodicu.

"Sada postoje razni dobri načini da čovek postane roditelj, i ja se nadam da će se to i nama desiti. Postoje primeri bračnih parova bez dece, koji su se odlučili na usvajanje. Među njima su slavni muzičari, sportisti, sjajni ljudi prvenstveno, koji su usvojili decu i tako usrećili jedno malo biće koje je ostalo bez roditelja", rekao je Blaža.

"To je moj predlog svima koji se posle mnogo godina braka ne ostvare kao roditelji. Znači, ostvariće se na ovaj način, možda čak i lepše nego klasičnim putem".

Blaža već dve decenije uspešno skriva suprugu od radoznalih očiju javnosti.

"Ja se bavim javnim poslom, ona ne, nema ni potrebe da se pojavljuje u medijima. Primetio sam da se svi koji se slikaju sa suprugom za novine ubrzo razvedu, a ja sa mojom želim da ostanem do kraja života", rekao je muzičar.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti