• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Cinema City

Izvor mondo.rs

Internacionalni filmski festival počinje večeras u Novom Sadu.

Osmo izdanje festivala Cinema City otvoriće večeras u 20 časova dugo očekivana domaća premijera filma "Panama". Festival se ove godine održava u novoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park, pod sloganom "Na pravom mestu u pravo vreme".

Kompletan program festivala i satnice pogledajte OVDE!

Publici će premijerno biti predstavljeno 70 filmskih ostvarenja u okviru šest raznovrsnih
selekcija na šest festivalskih zona. Nakon svečanog otvaranja od 20 časova na Planet Rock Music Stage-u, sledi premijera filma Panama, i projekcije filmova Pasja ljubav, Kratka kožica i Potraga za Felom. Nakon filmskog programa na Planet Rock Music Stage-u nastupaju dva benda koja se smatraju trenutno najuzbudljivijim u Srbiji - Jarboli i Darkwood dub.

U okviru šest selekcija, takmičarske Nacionalne klase, Fresh Danube Films i Up to 10.000 Bucks, kao i revijalnih Respect to 1st Films, 360° i Planet Rock biće prikazana pažljivo odabrana debitantska ostvarenja, odnosno prvi i drugi filmovi autora koji oblikuju sadašnjost i budućnost domaće i svetske kinematografije, a publika će biti svedok rađanja novih zvezda filmske i muzičke scene.

"Kapije festivala u Kineskoj četvrti i u Limanskom parku se danas otvaraju u 19:30 časova. Pozivamo publiku da dođe na vreme na festival i zauzme svoje mesto za željene projekcije, jer samo Cinema City SUPER ulaznica rezerviše posebna, odnosno sigurna mesta za svaku projekciju,
i zato budite među prvima i na taj način obezbedite sebi mesto na željenim projekcijama. Posebno molimo za strpljenje kada je u pitanju večerašnje otvaranje festivala i premijera filma Panama, organizatori festivala nisu u mogućnosti da garantuju mesto svakom posetiocu festivala", navode organizatori.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.





Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE