Novi Pazar se pojačao u Grčkoj

Autor:

Iz Aiginiakosa kraj Jošanice...

5
A- A A+
petar pavlović, petar pavlovic Foto: MN Press

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je desnog beka Petra Pavlovića kao svog novog igrača u narednih godinu dana.

"Vratio sam se posle godinu dana u srpski fudbal, drago mi je što će to biti u dresu Pazara. Posle poziva ljudi iz kluba, brzo je došlo do dogovora", rekao je Pavlović na zvaničnoj promociji na Gradskom stadionu.

Pavlović (28) je pre dolaska u Novi Pazar nosio dres grčkog drugoligaša Aiginiakosa. On je karijeru počeo u Banu iz Raške, a kasnije je igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca i kragujevački Radnički 1923.

"Stigao sam u zdravu sredinu, u grad koji voli fudbal. Koliko sam čuo od čelnika, klupske ambicije su visoke. To mi odgovora i zbog toga sam i došao", istakao je Pavlović.

Pre Pavlovića, Novi Pazar je angažovao ofanzivnog vezistu Irfana Vusljanina i levog beka Marka Đalovića, dok je za šefa stručnog štaba imenovan Petar Kurćubić.

Klub su napustili Marko Jevtović (Partizan), Bruno Oliveira de Matos (Crvena zvezda), Admir Kecap (Suduva, Litvanija), Miloš Mijić (Mladost Lučani), kao i trener Milorad Kosanović.

U Pazaru sledeće sezone neće igrati ni Dejan Rusmir, Željko Đokić, Vuk Sotirović, Ričard Amorim Falkao, Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, verovatno ni Bojan Đorđević, Vladimir Radivojević i Filip Arsenijević.

Super liga Srbije startuje 18. jula, a Novopazarci će u prvom kolu dočekati ekipu ivanjičkog Javora.

Povezano

Sve vesti