Još PET potpisa u Humskoj

Autor:

Radno je na stadionu Partizana pred vikend.

14
A- A A+Šampion Srbije potpisao je danas ugovore sa petoricom mladih fudbalera koji su do sada bili stipendisti Teleoptika.

Novi profesionalci crno-belih su Uroš Damnjanović, Miloš Perišić, Jovan Čađenović, Stefan Grbović i Marko Golubović, svi su rođeni 1995. godine i svi su potpisali prve profi ugovore.

Damnjanović je u mlađim kategorijama igrao za Rad pre nego što je postao stipendista Teleoptika. On igra na poziciji polušpica. Perišić je štoper koji je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana pre nego što je prešao u Teleoptik. Čađenović igra zadnjeg veznog, a Grbović desnog beka.

Broj "80" zadužio je Golubović, o kome je trener Zoran Milinković govorio veoma pohvalno:"Marko je još jedno u nizu talentovane dece koji su izašli iz Partizanove škole, i koji je svojim igrama i učinkom zaslužio šansu da se oproba u prvom timu Partizana. Svoje kvalitete je dokazao u radu sa prvim timom na Tari i Sloveniji, čak je i bio strelac dva gola u pripremnim utakmicama čime je skrenuo pažnju na sebe. Verujemo da će Marko nastaviti da se razvija ovim tempom i da stasa u ozbiljnog igrača", poručio je Milinković.

Povezano

Sve vesti