Grobari traže od Hrvatske televizije prenos meča Partizana
MN Press 



Navijači Crvene zvezde stalno govore i pišu u komentarima za Partizan da je "hrvatski klub", da ga je "osnovao Franjo Tuđman", da su njegovi navijači "franjevci" i slično.

Navijači Partizana na to, uglavnom, odgovaraju rivalima da misle šta hoće i da su ponosni na celokupnu istoriju kluba.

Očekivali su Grobari da danas, od 14.30 časova, gledaju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između gruzijske ekipe Dila Gori i Partizana, ali Radio-televizija Srbije ga neće prenositi. Zato su se u šali okrenuli Hrvatskoj televiziji!

Akcija je, inače, osmišljena na Facebook stranici "Tole Karadžić Tips".

Zasuli su komentarima Facebook stranicu Hrvatske televizije i šalju komentare (na hrvatskom jeziku i malo karikiranoj verziji istog), tražeći od državne televizije u komšiluku da prenosi utakmicu Partizana. Sarkazam je više nego jasan.

"Pustite prenos Dila Gori - NK Partizan, setite se našeg Franje!!!", napisao je jedan navijač Partizana.

Nadovezao se drugi: "Hoćemo prijenos NK Partizan-Dila Gori!".

"Просим вас главни урједниче ХРТ-а имјењаче Станковићу да објезбедите пријенос повјесног дуела НК Партизан-Дила Гори. У сјећање на нашег предсједника и оснивача Фрању Туђмана. Иначе начуја сам да и Колинда ГРОБАР Китановић гаји емоције према црно-белим бојама".

I još:

"E ako ne budete prijenosili dila gori-ghnk partizan franjevci, prijelazim na rtl...".

"Zašto nijema prenosa NK Partizan? Za kaj dinamo i hajduk imaju prednost?".

"Prenosite HNK Partizan! Kaj sad ne! Mogu svi ostali hrvatski klubovi!Ccc".

"Dinamo mozete prenosit, a naš Partizan ne. Pa i mi smo Hrvati ko i oni, zakaj je problem? Kome smita jak Partizan?".

"Zašto nema prenosa kvalifikacija za ligu prvaka Dila gori - HNK Partizan?? Sutra prenosite Dinamo a danas Partizan ne?? Stop državnom favorizovanju zagrebačkih modrih!".

"Kaj zezate.Nema prijenosa najbljeg hrvatskog kluba Partizana. Za kaj Dinamo, Rijeka, Hajduk i Lomotiva imaju prednost? Šta bi reka Franjo?".