Utišao Arenu, sad dolazi u Partizan?

Autor:

Dojučerašnji plejmejker Budućnosti Nikola Ivanović mogao bi da postane prvo pojačanje crno-belih ovog leta.

49
A- A A+
Nikola Ivanović Foto: MN Press

Nikola Ivanović (21 godina, 190 cm) pre tri godine je košem sa pola terena doneo Crnoj Gori pobedu nad Srbijom 73:71, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo usred Beograda.

Tada je imao samo 18 godina i predviđana mu je velika karijera, međutim, njegov napredak za sada nije u skladu sa očekivanjima. U Budućnosti je ostao u senci stranih plejmejkera, a prošle sezone je u ABA ligi za 10 minuta po utakmici beležio 3,4 poena i 1,2 asistencije.

Mladi plejmejker i sam je osetio da je vreme za novi početak, pa je nedavno raskinuo ugovor sa "đetićima" i postao slobodan igrač.

Podgoričke "Vijesti" objavile su da je Ivanović blizu dogovora sa Partizanom i da bi tako mogao da postane prvo pojačanje trofejnog kluba, koji ovog leta prolazi kroz teška unutarklupska previranja, čiji ishod i dalje ne može da se nasluti, iako pripreme za novu sezonu počinju za samo dvadesetak dana.

Izvor: Youtube


Pre svega, ne zna se da li će Duško Vujošević ostati šef stručnog štaba, a pod upitnikom je i sudbina nekolicine igrača, kojima su istekli ugovori (Tepić) ili su formalno i dalje vezani za klub, ali mogu lako da se nađu na tržištu, kao što su Bezbradica, Đumić, Milutinović...

Trenutno najveća dilema odnosi se na reprezentativca Nikolu Milutinova, čije ime je dovođeno u vezu sa nekoliko evroligaških klubova, ali se za sada nije desilo ništa konkretno.

Klub su napustili Pavlović, Mačvan, Milosavljević i Dalo, a sigurni prvotimci za narednu sezonu su samo Murić, Marinković, Andrić i Glišić.

Nije isključeno da ni potpis Nikole Ivanovića zavisi od toga kako će se u narednom periodu rasporediti vodeće figure u prostorijama ispod severne tribine stadiona u Humskoj.

Povezano

Sve vesti