Beta

Adrijano stigao u Novi Pazar

Autor:

Brazilac iz hrvatskog Dugopolja prešao u Novi Pazar.

4
A- A A+

Fudbaler Novog Pazara Adrijano Guera Strak rekao je na današnjoj promociji u tom superligašu da je odabrao pravu sredinu, kao i da veruje da će mu to biti odskočna daska u karijeri.

"Sviđa mi se ovde. Dobio sam ponudu, razmotrio je i shvatio da je to dobar klub za mene. Verujem da ću biti efikasan, stalno ću davati sve od sebe i tako pomoći treneru i saigračima u prvenstvenim okršajima. Nadam se da ću posle otići u neki veliki klub", rekao je Strak novinarima na Gradskom stadionu.

Strak (23) je potpisao trogodišnji ugovor s Novopazarcima, a stigao je iz hrvatskog Dugopolja. Pre toga bio je član Travnika iz Bosne i Hercegovine, dok je u Brazilu igrao za Čapekoenze i Huventude.


"Na meni je da opravdam ukazano poverenje. Odgledao sam puno klipova o navijačima Pazara, mislim da prave atmosferu sličnu brazilskoj. Veliki broj ljudi dolazi na utakmice, vole svoj klub i to je jako bitno svakom fudbaleru. Daju nam snagu da igramo bolje", kazao je Strak.

Novi Pazar posle dva kola zauzima deseto mesto u Superligi Srbije s jednim bodom, a sledeće subote biće domaćin ekipi Partizana.

Povezano

Sve vesti