• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poskupela struja!

Izvor MONDO/Agencije

U Srbiji je od danas struja skuplja za 12 odsto.

 Struja poskupela 12 odsto Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Prosečan mesečni račun za struju od oko 2.500 dinara, nakon ovog poskupljenja, građani će plaćati za oko 300 dinara više.

U okviru poskupljenja od 12 odsto, povećanje regulisane cene struje iznosiće u proseku 4,5 odsto, a ostatak se odnosi na akcizu na električnu energiju, koja se uvodi, i koja će iznositi 7,5 odsto.

Do poskupljenja struje je došlo posle dogovora Vlade Srbije i Medunarodnog monetarnog fonda, kojim je predviđeno da je to neophodno da bi cena tog energenta u narednom periodu dostigla tržišni nivo.

EPS je ranije saopštio da će i pored najnovijeg poskupljenja, cena električne energije za domaćinstva u Srbiji i dalje biti najniža u regionu i Evropi.

Komentari 56

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

derikoze

smanjite visak radnika-sefova u epsu kao u drugim preduzecima pa ce te imati dovoljno,kao i plate direktorima.pa im dajte platu ko narodu sto imaju max 35.000 pa da vidim kako ce onda placati racune i ici na more

Ogorceni iz Valjeva

Na pr. Zasto Vujic i Todorovic ne placaju struju sta su oni drugaciji od ostalih privatnih ugostieljskih preduzetnika u Valjevu ili na pr. Valjevska bolnica koja sve naplacuje od pacijenata astronomski a struju ne placaju milionske cifre se vrte u dugovanjima a nas sitne za nekih 5 do 10 hiljada iskljucuju a koliko ih je milionski duznika u Srbiji. Jos sada ovo poskupljenje ne ume ovaj narod da izadje na ulice nego cuti i placa dok jos ima sa cim..

A

A plate najvece u regionu!SRAMOTA!!!

special image