• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laku noć za 34 sekunde

Ronda Rusi ne prestaje da niže munjevite pobede, ovoga puta je nakon samo 34 sekunde nokautirala protivnicu Bete Koreiu iz Brazila i tako odbranila titulu. Poslednje dve borbe pre ove Ronda je završila za 16 i 14 sekundi.

Tagovi

SVE GALERIJE

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DARE

EEE. A DŽIT KUN DO PRAKTIČAR KOJI OZBILJNO TRENIRA TU VEŠTINU? U SVAKOM TAKMIČENJU POSTOJE NEKA PRAVILA PA ČAK I U MMA BORBI KOLIKO JA ZNAM TAMO PROTIVNIKA NESMEŠ DA UDARAŠ U POTILJAK. A U DŽIT KUN DOU NEPOSTOJE PRAVILA KADA JE U PITANJU SAMOODBRANA TU JE SVE DOZVOLJENO I ZATO NEPOSTOJI TAKMIČENJE U DŽIT KUN DOU KOJA BI TU VEŠTINU OGRANIČIO.DŽIT KUN DO JE ODLIČAN ZA ULIČNU BORBU.JER ONA JE I EXPLOZIVNA VEŠTINA KOJA ISKLJUČIVO SLUŽI ZA SAMOODBRANU GDE JE BUKVALNO SVE DOZVOLJENO!

Milos

Ova bi me slomila ko pi...

bane 87

marko nisi u pravu. ronda ima olimpijsku bronzu u dzudou a trenira mma jako dugo. moja devojka je trenirala rvanje 9 godina i kik bojs 2 godine i kad se u sali rvamo uvek izgubim iako ne pustam, jednostavno tehnika, a visi sam za glavu i znacajno krupniji. ona je prosecno gradjena. ovu rondu ja nikako ne bih potcenio.