Zvanično: Samsung Galaxy Note 5 stiže 13. avgusta!

Autor:

Njujorčani će ga prvi videti uživo, a vi preko YouTube video linka!

2
A- A A+

Samsung Galaxy Note 5 stiže 13. avgusta, zajedno sa unapređenom verzijom Galaxy S6 Edgetelefona, koji će se zvati Galaxy S6 Edge+. Telefoni će nastaviti svoj puta dalje na IFA sajam u Berlinu, gde ćemo prvi put imati priliku da ga testiramo.

Pretpostavljalo se da će se zvanične fotografije ovih telefona pojaviti pre ili kasnije, a gomilu fotki možete pogledati odmah u galeriji iznad!

Imajući u vidu to da je fotke postavio poznati leaker Ivan Blas, koji do sada nije mnogo grešio kada su telefoni u pitanju, možemo da budemo gotovo sigurno da će uređaji zaista ovako i izgledati.

Samsung Galaxy Note 5 dolazi sa nekako smelijim dizajnom, kapacitivni tasteri su skoro dva puta veći od onih na Galaxy S6 edge+ modelu. Takođe, tanke ivice na levoj i desnoj strani ekrana su tu. Biće dostupna i S-Pen olovka za koju se još uvek ne zna da li će na vrhu imati dugme ili ne. Slot za microSD kartice nažalost neće biti prisutan.

Note 5 će imati ekran od 5.66 inča (14.4 centimetra) i njegovo funkcionisanje će omogućiti čip Exynos 7420. Među ostalim karakteristikama su i četiri gigabajta RAM, skladišni prostor od 32 gigabajta i kamera na zadnjem delu od 16 i na prednjem pet megapiksela.

Par reči o unapređenom Samsungu Galaxy S6 Edge+

Galaxy S6 edge+ je zapravo S6 edge na steroidima, kada je dizajn u pitanju. Sitni detalji kao i dimenzije uređaja nam ustvari otkrivaju da se radi o novom modelu, navodi GSM Arena.

Cena Galaxy S6 edge+ modela (32 GB) će najverovatnije biti 799 evra. Prodaja će startovati ovog meseca. Otpakivanje oba telefona biće prenošeno uživo preko Samsung Galaxy YouTube kanala u svim regionima sveta - pratite nas 13. avgusta za sve detalje!

Čekamo komentare ispod i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Povezano

Sve vesti