mondo.rs

Bobi: Niko nije kriv

Autor:

Boban Marjanović žali što neće biti deo srpskog tima na Eurobasketu u septembru, i još uvek veruje da Spursi možda promene odluku

18
A- A A+
boban marjanović Foto: MN Press

Želeo je Boban Marjanović da pomogne Srbiji ovog leta u borbi za olimpijsku vizu i medalju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali mu je njegov novi klub San Antonio zabranio učešće.

Srpski centar žali što neće biti uz "orlove", ali istovremeno ne gubi nadu da bi Spursi ipak mogli da promene odluku.

"Želeo sam da budem u timu i odem na Eurobasket, ali, nažalost, to neće biti moguće. Žao mi je što možda neću biti u prilici da pomognem saigračima iz nacionalnog tima. Igrač sam San Antonija i oni odlučuju o meni. Ipak, nadam se da će ljudi iz KSS uspeti još nešto da urade", izjavio je za "Informer" Bobi.

On je dodao očekuje da Srbija, s njim ili bez njega, napravi dobar rezultat.

"Verujem da će Srbija i u slučaju mog izostanka pružiti odlične partije na EP. Bio sam na pripremama i video da odlično rade i stvarno se nadam da će uzeti medalju".

Marjanović je rekao i da niko ne snosi krivicu za to što neće igrati na Evropskom prvenstvu.

"Niko nije kriv za to što se dogodilo. Velibor Radović je hteo samo da me pohvali kada je rekao da sam igrao sa polomljenim stopalom protiv Partizana. Posle se desilo to što se desilo i na to niko nije mogao da utiče", objasnio je Bobi.

Povezano

Sve vesti