• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"WTF?" Predstava kojom mladi pokreću nove teme

Izvor mondo.rs

Pozorišni komad "What the Fuck are We Doing Here" u režiji Maje Maletković biće prikazan na Miksalištu 25. i 26. avgusta sa početkom u 21 sat.

 Predstava se igra na engleskom jeziku i bavi se fenomenom "odliva mozgova", polazeći od statistike da je skoro 200.000 mladih do 30 godina u Srbiji nezaposleno i da smo prva zemlja u regionu, a druga na svetu po broju mladih i obrazovanih koji se bespovratno sele u inostranstvo.

"What the fuck are we doing here?" predstavlja farsični kabare, baziran na ličnim ispovestima autorskog tima i otvara teme perspektive i očekivanja mladih u Srbiji, emigracije, ksenofobije, identiteta i predrasuda u Srpskom društvu. Predstava je socijalno angažovana s jedne a jako duhovita s druge i bavi se fenomenom koji nije samo usko vezan za Srbiju nego za celu Evropu.

Autorski tim, na osnovu čijih ispovesti se gradi predstava, a koji ujedno i izvodi predstavu, čine: Maja Maletković (reditelj), Katarina Janković (dramaturg), Dunja Sabljić (vizuelni identitet), Željko Maksimović (glumac), Danica Vujošević i Jovan Marić (muzika).

Karte za ovaj pozorišni spektakl su 500 dinara.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE