U Srbiji emitovana reklama uživo preko 4G mreže!

Autor:

Na najgledanijim nacionalnim televizijama emitovana je prva reklama uživo u Srbiji i svetu, prenošena preko 4G mreže!

U Srbiji emitovana reklama uživo preko 4G mreže! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nesvakidašnji poduhvat, osim što je kreativan, tehnološki i medijski neviđen na ovim prostorima, ali i u celom svetu, promoviše lepotu i različitost Srbije, njenu prirodu i ljude, kao i spontana događanja na ulicama gradova širom zemlje.

Prva reklama emitovana preko 4G mreže snimana je u Beogradu, a narednih dana, sve do 2. septembra, emitovaće se reklame i iz Niša, sa Kopaonika, iz Novog Pazara, Kragujevca, Aranđelovca, Novog Sada, Pančeva i Šapca.

Ukupno će biti emitovano 160 uključenja uživo, na najgledanijim TV kanalima: RTS, Pink, B92 i Prvoj!

Uključenja u reklamne blokove pomenutih TV stanica isključivo su uživo i direktna, bez naknadne intrevencije i u realnom vremenu.

Trebalo bi napomenuti da se signal sa terena do TV stanice prenosi isključivo putem mts mobilne 4G mreže, što je zanimljivo, jer je poznato da video i audio signal zahtevaju kvalitetnu konekciju i da su najzahtevniji za prenošenje, posebno u kvalitetu neophodnom za emitovanje na televiziji.

Pratite nove reklame i na društvenim mrežama koristeći oznaku #PokrivamoSrbiju.

Izvor: MONDO

Čekamo vaše komentare ispod vesti, a više slika i materijala pre i sa snimanja pogledajte na našem Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Povezano

Sve vesti