Zadovoljan, ali ne previše.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je ima dobrih znakova u pobedi nad Javorom, ali da ne može potpuno da bude spokojan posle prikazanog.

"Igrali smo brzo, onoliko koliko nam je Javor dozvoljavao, nismo mogli brže, ali bi trebalo da budemo zadovoljni osvojenim bovoma. Javor je pokazao da do sada nije bio slučajno lider", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je na svom terenu pobedila Javor 1:0 u 7. kolu Superlige Srbije i tako od ivanjičkog kluba preuzela prvo mesto na tabeli.

"Javor je imao ozbiljnu priliku na početku i ko zna šta bi bilo da je to iskoristio. Mi smo poveli, ali posle toga nismo iskoristili brojne šanse. Poslednjih 10 minuta smo bili uplašeni nekog slučajnog gola protivnika i igrali smo slabo, ali je najvažnije da smo pobedili i preuzeli prvo mesto", kazao je trener crveno-belih.

MN Press Na lepo popunjenoj "Marakani", Crvena zvezda i Javor igrali su u direkntnom dvoboju za prvo mesto na tabeli nakon 7. kola.



Na poziciji levog beka za Zvezdu je igrao Mihailo Ristić, a Božović je istakao da je zadovoljan njegovom partijom na toj poziciji.

"Ristić je odigrao izvanredno i pokazao da na njega možemo ozbiljno da računamo na toj poziciji, iako on nije najsrećniji kada tu igra, što je njegov problem jer se dobro snalazi", naveo je Božović.

Trener Javora Aleksandar Janjić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Publika je imala šta da vidi, iako je dat samo jedan gol. Utakmica je bila dobra i ne mogu ništa da zamerim svojim igračima", rekao je Janjić.

U narednom kolu Crvena zvezda gostuje protiv Mladosti, dok Javor dočekuje Radnički iz Niša.