"Igraj i pobedi" na terenima KK Partizan!

Autor:

Beogradska rep grupa koja izvodi himnu košarkaške reprezentacije Srbije "Igraj i pobedi", najavljuje humanitarni turnir "Trojka iz bloka"

2
A- A A+
vukovi, američki fudbal, americki fudbal, london blitz, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović THC La familia su zabavljali publiku na poluvremenu

THC la Familija najavila je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki "Trojka iz bloka"; koji će se održati 6. septembra na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu.

Turnir počinje u 18 časova, a podržan je od strane Košarkaškog saveza Srbije, kao i od strane KK Crvena zvezda i KK Partizan.

Ulaz na turnir je slobodan, a grupa THCF poziva sve ljude koji vole košarku da dođu 6. septembra na Kalemegdan, kako bi zajedno otvorili nedelju "Evrobasketa" u Beogradu.

Momci iz sastava će 29. avgusta nastupiti u Banjaluci, u poluvremenu utakmice Srbija-Slovenija, gde će zajedno sa navijačima iz Republike Srpske, uz himnu "Igraj i pobedi" ispratiti naše reprezentativce u Berlin na Prvenstvo Evrope.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti